Európai Mobilitási Hét: Paks is elismerést kapott
Kategóriák: rendezvény

Paks Város Önkormányzatának megbízásából a 2018. évi Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és lebonyolítási feladatait a Protheus Holding Zrt., a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. látta el. A kiemelkedő munkát az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevéllel díjazta idén januárban.

 

A 2018. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi rendezvénysorozatában Magyarország – több mint 260 település részvételével – ismét dobogós helyen végzett. Azokat a hazai önkormányzatokat, amelyek a rendezvények szervezésében, valamint az állandó intézkedések indításában élen jártak és a legszorgosabb munkát végezték, az Innovációs és Technológiai Minisztérium külön elismerésben részesítette.

Paks Város Önkormányzata a jövőben is a fontosnak tartja ráirányítani a figyelmet a biztonságos és környezetbarát közlekedés, a fenntartható városi mobilitás megvalósítására, valamint a településen élők egészségének megóvására és komfort-érzetének javítására, áll a Paksi Polgármesteri Hivatal sajtóközleményében.

http://www.telepaks.net/2019/01/18/europai-mobilitasi-het-miniszteriumi-elismero-oklevel/

Létrehozva: január 21.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.