Rólunk

Mutatott év: 2018

Szűrés törlése
E-Taxi #26
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Kutas Attilával beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. december 19.
E-Taxi #25
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Strasszer Andreával beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. december 12.
E-Taxi #24
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Orsós Attilával beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.

 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. december 5.
E-Taxi #23
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsorunk célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Szabó Péterrel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. november 28.
E-Taxi #22
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsorunk célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Molnár Martinnal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. november 21.
E-Taxi #21
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Csányi Tiborral beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. november 13.
E-Taxi #20
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Vincze Bálinttal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. november 7.
E-Taxi #19
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Makai Jánossal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. november 5.
E-Taxi #18
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Kiszl Károllyal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.

 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. október 25.
E-Taxi #17
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi ismét az utakon! A környezetbarát járműben ez alkalommal Sipos Ika, az Ausztráliai Magyarok Szövetségének alelnöke utazott.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. október 18.
Kihirdették a buszkifestő pályázat eredményeit
Kategóriák: nyereményjáték, pályázat

Ábrahám Kinga, a Paksi Bezerédj Általános Iskola 4. osztályos tanulója nyerte meg Paksi Önkormányzat és a Protheus Holding Zrt. által meghirdetett buszkifestő rajzpályázatot. A díjátadóról egy freestyle rollerrel térhetett haza a győztes, aki 692 szavazatot gyűjtött a Facebookon zajló döntőben.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. október 10.
E-Taxi #16
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Csajági Sándorral beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. október 9.
E-Taxi #15
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Siklósi Júliával beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. október 2.
E-Taxi #14
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsorunk célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Hahn Jánossal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 26.
Közélet Közelről: Autómentes nap #2
Kategóriák: rendezvény

Közéleti magazinunkban az autómentes napról számolunk be nézőinknek, és hírt adunk a Válaszd a kerékpárt című szemléletformáló programról, mely a Csengey Dénes Kulturális Központban zajlott. A rendezvény annak a projektnek a része, amelyben megépül a Paks és Dunakömlőd közötti kerékpárút.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 25.
E-Taxi #13
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Kiss Péterrel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 19.
Közélet Közelről: Autómentes nap
Kategóriák: rendezvény

A TelePaks közéleti magazinjában az autómentes napról számolnak be. A műsorban Tell Edit, a Csengey Dénes Kulturális Központ ügyvezető igazgatója és Kiss Péter, a Protheus Holding Zrt. vezérigazgatója Dallos Szilvia vendégei.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 18.
Autómentes Nap
Kategóriák: rendezvény

Autómentes nap lesz szeptember 22-én a városi strand mögötti területen, ahol az elektromobilitás népszerűsítése mellett színpadi programok is várják az érdeklődőket.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 17.
E-Taxi #12
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsorunk célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódunkban Wollner Pállal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. augusztus 13.
E-Taxi #11
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Agócs Róberttel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. augusztus 8.
E-Taxi #10
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Weller Edinával beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. július 30.
E-Taxi #9
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Kovács Kristóffal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.

 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. július 23.
E-taxi #8
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Pinczés Ákossal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. július 16.
E-Taxi #7
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Tell Edittel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. július 9.
E-Taxi #6
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Gárdai Ádámmal beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. július 2.
E-Taxi #5
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Füredi Ferenccel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 30.
E-Taxi #4
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. Jelen epizódban Szabó Péterrel beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 25.
Megvan a kerékpár- és rollermegosztó rendszer neve
Kategóriák: nyereményjáték

PaCi lesz a paksi elektromos kerékpár- és rollermegosztó rendszer neve. A Protheus Holding Zrt. által kiírt ötletpályázatra közel kétszáz fantázianév érkezett, a szakmai zsűri az öt legjobbat ma délután az Atomenergetikai Múzeumban tartott eredményhirdetésen díjazta. A legjobbnak ítélt PaCi elnevezés ötletgazdája Dávid Csaba is a múzeumok éjszakája programon vette át a Paks Város Önkormányzata, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Penny Kft. által felajánlott ajándékcsomagot, emellett egy évig ingyen használhatja majd az elektromos kerékpár- és rollermegosztó rendszer járműveit. 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 24.
Smart City konferencia
Kategóriák: konferencia, közlekedés

Smart City, vagyis okos város! Ezt a nevet viseli az a projekt ami Pakson is meg fog valósulni. Hamarosan egyre több elektromos jármű jelenik majd meg a városban. A témában a napokban egy konferenciát is tartottak, amelyen egy Paksi delegáció is részt vett.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 13.
Fenntartható városok: ki fogja ezt kifizetni?
Kategóriák: konferencia

Az évszázad végére a világnépesség 84 százaléka városokban fog élni, de a globális GDP 82 százaléka már ma is a városokban termelődik meg. A városoknak éppen ezért egyre több fejlesztési kihívásnak kell megfelelniük - hangzott el a Portfolio szervezésében megvalósuló Smart City 2018 konferencián, ahol a piac legfontosabb szakemberei vitatták meg a téma aktuális kérdéseit. 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 7.
E-Taxi #3
Kategóriák: e-taxi

Az E-taxi című műsor célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. A harmadik részben Fecske Károly Salgótarjáni Smart City projekt menedzserével beszélget a szerkesztő Lovász Krisztián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 5.
Közélet Közelről: Együttműködési megállapodás Paks és Salgótarján között
Kategóriák: együttműködés

Közlekedési és energetikai együttműködési megállapodást írt alá a Smart City és Smart Grid fejlesztések kidolgozásának és megvalósításának kapcsán Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere valamint Szabó Péter, Paks polgármestere az Erzsébet Nagy Szállóban. Az együttműködés lehetőséget biztosít a felek számára az összehangolt elektromos közlekedésfejlesztésre és a buszsofőrök speciális képzésére is.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 4.
E-Taxi #2
Kategóriák: e-taxi

E-Taxi címmel új műsor indul a paksi televízióban. A sorozat célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. A magazin vendége ezúttal Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 4.
Grandiózus jövőbeli terveket jelentett be két magyar város
Kategóriák: együttműködés

A jövőnkre, a városokban élő lakosság életminőségére nézve rendkívül fontos lépéseket tesznek egyes magyar városaink azzal, hogy olyan együttműködéseket kötnek, amik segítik és gyorsítják a fejlesztéseket. Legutóbb Paks és Salgótarján kötött Smart City "okosváros" és Smart Grid "okos hálózat" fejlesztések kidolgozására és megvalósítására vonatkozó megállapodást. Az erről szóló dokumentumokat a két város vezetője, Szabó Péter (Paks) és Fekete Zsolt (Salgótarján) polgármesterek írták alá pénteken, Pakson. 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 4.
Együttműködési megállapodást kötött Paks és Salgótarján
Kategóriák: együttműködés

Smart City és Smart Grid fejlesztések kidolgozása és megvalósítása terén Salgótarjánnal működik együtt a jövőben Paks. Az erről szóló megállapodást Szabó Péter és Fekete Zsolt polgármesterek írták alá pénteken, Pakson az Erzsébet Nagy Szállodában. A partnerek azt remélik, hogy ismereteik és tapasztalataik megosztásával csökkenthetik a fajlagos költségeket, gördülékenyebbé tehetik programjaikat.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 1.
E-Taxi #1
Kategóriák: e-taxi

E-Taxi címmel új műsor indul a paksi televízióban. A sorozat célja az elektromos közlekedés népszerűsítése, az elektromos mobilitás program megismertetése. A magazin első vendége Bana János, Paks város alpolgármestere.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. május 31.
Klímaváltozásra készülve mutat jó példát Paks
Kategóriák: konferencia

Az időjárás mindig téma volt az emberek egymás közötti beszélgetéseiben, a klímváltozás viszont viszonylag új megoldásra váró probléma a hétköznapjainkban. Mit tehet egy-egy kisebb település, vagy város azért, hogy a környezetét kímélje, a káros anyagok kibocsátását mérsékelje? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a tegnapi konferencián.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. március 8.
Elektromos rollert teszteltek a Városháza előtt
Kategóriák: közlekedés

Elektromos rollerekkel is bevásárolhatunk a jövőben, ugyanis a Protheus projekt keretében, pályázati forrásból, tíz jármű beszerzését tervezi az önkormányzat. Paks 2014 tavaszán határozott úgy, hogy elindítja az elektromos mobilitás programot, az elektromos rollereket várhatóan néhány hónap múlva már használhatják a városkártya tulajdonosok.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. február 12.
Megkezdték az elektromos autók tesztelését Pakson
Kategóriák: közlekedés

Több gyártótól is tesztelésre kap elektromos autókat a Protheus Holding Zrt. az elkövetkező időszakban. A sort a Kia Soul EV kategóriájú autója nyitja, amit kifejezetten környezetbarát városi autózásra terveztek. A jövőben Nissan Leaf és Volskwagen e-Golf típusú autókat is tesztelnek majd Pakson.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. január 29.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.