Rólunk

Mutatott év: 2017

Szűrés törlése
Újabb nagy fejlesztés előtt áll Paks városa
Kategóriák: projekt

Szabó Péter, Paks polgármestere, Bana János alpolgármester és a Protheus Holding Zrt. új vezérigazgatója, Kiss Péter az Európai Fejlesztési Bank (EIB) képviselőivel tárgyalt Brüsszelben. Arról a fejlesztésről volt szó, amelynek előkészítésére az önkormányzat az ELENA projektben kétmillió euró támogatást nyert.
Tovább >>

Létrehozva: 2017. november 19.
Közélet Közelről: Protheus Holding Zrt.
Kategóriák: projekt

A Protheus Holding Zrt.-vel kapcsolatban több módosításról is döntött a városvezetés a képviselő-testület októberi ülésén, ezt követően Luxemburgban folytatott tárgyalásokat a projekttel kapcsolatos kérdésekről Szabó Péter polgármester és Bana János Paks alpolgármestere. A módosítások okairól, a tárgyalások eredményéről és a tervekről is beszélgetünk magazinunkban.
Tovább >>

Létrehozva: 2017. november 13.
Átalakult a Protheus Zrt.
Kategóriák: projekt

Átalakította a paksi önkormányzat a Protheus Zrt.-t, miután a gazdasági társaság szervezetének felépítése miatt politikai támadások érték, a város képviselő-testülete október 18-án hozott a szervezetre vonatkozó személyi döntéseket.
Tovább >>

Létrehozva: 2017. október 19.
Lassan halad az okoshálózat fejlesztése itthon
Kategóriák: projekt

Az okos mérés és hálózatok elterjedése és ésszerű alkalmazása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az energiaellátás és fogyasztás hatékonysága javuljon. Magyarországon lassú a fejlődés, többnyire tesztprojektek futnak. Nemcsak a technológiai háttér hiányos, a megtérülés kérdése is visszafogja a fejlődést – hangzott el a Smart City Forum 2017 konferencián. 
Tovább >>

Létrehozva: 2017. szeptember 29.
Elektromos járművek szelhetik Paks utcáit
Kategóriák: közlekedés

Protheus Holding Zrt. néven új, százszázalékos önkormányzati tulajdonban lévő céget hoztak létre Pakson. Ez a cég biztosítja a közvetlen uniós támogatású „Protheus okoshálózati projekt a városi e-mobilitásért” program projektmenedzsmenti, valamint szakmai felügyeleti feladatainak ellátását.
Tovább >>

Létrehozva: 2017. július 18.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.