Rólunk

Mutatott kategória: rendezvény

Szűrés törlése
Az e-mobilitásról volt szó az Ökocsiga programján
Kategóriák: rendezvény

Az e-mobilitással ismerkedhettek az ESZI-s tanulók az Ökocsiga Ifjúsági Program legutóbbi alkalmán. A diákoknak Kiss Péter, a Protheus Holding Zrt vezérigazgatója tartott előadást a Forráspont Energiaházban, amely után elektromos kerékpárra is pattanhattak a résztvevők.
Tovább >>

Létrehozva: március 7.
Európai Mobilitási Hét: Paks is elismerést kapott
Kategóriák: rendezvény

Paks Város Önkormányzatának megbízásából a 2018. évi Európai Mobilitási Hét – Autómentes Nap szervezési és lebonyolítási feladatait a Protheus Holding Zrt., a Telepaks Médiacentrum Nonprofit Kft. és a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. látta el. A kiemelkedő munkát az Innovációs és Technológiai Minisztérium elismerő oklevéllel díjazta idén januárban.

 
Tovább >>

Létrehozva: január 21.
Közélet Közelről: Autómentes nap #2
Kategóriák: rendezvény

Közéleti magazinunkban az autómentes napról számolunk be nézőinknek, és hírt adunk a Válaszd a kerékpárt című szemléletformáló programról, mely a Csengey Dénes Kulturális Központban zajlott. A rendezvény annak a projektnek a része, amelyben megépül a Paks és Dunakömlőd közötti kerékpárút.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 25.
Közélet Közelről: Autómentes nap
Kategóriák: rendezvény

A TelePaks közéleti magazinjában az autómentes napról számolnak be. A műsorban Tell Edit, a Csengey Dénes Kulturális Központ ügyvezető igazgatója és Kiss Péter, a Protheus Holding Zrt. vezérigazgatója Dallos Szilvia vendégei.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 18.
Autómentes Nap
Kategóriák: rendezvény

Autómentes nap lesz szeptember 22-én a városi strand mögötti területen, ahol az elektromobilitás népszerűsítése mellett színpadi programok is várják az érdeklődőket.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. szeptember 17.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.