Rólunk

Mutatott kategória: közlekedés

Szűrés törlése
E-taxik
Kategóriák: közlekedés

Újabb állomásához érkezett a Protheus projekt Pakson! Mint ismert a város önkormányzata korábban E-Taxi programot hirdetett meg, amelyre helyi személyszállítással foglalkozó cégek pályázhattak. A városvezetés a napokban értékelte a beadott pályázatokat, a programban összesen három cég vesz részt, így mindegyikük megkapja hamarosan az elektromos autót.

 
Tovább >>

Létrehozva: 2019. június 19.
Smart City konferencia
Kategóriák: konferencia, közlekedés

Smart City, vagyis okos város! Ezt a nevet viseli az a projekt ami Pakson is meg fog valósulni. Hamarosan egyre több elektromos jármű jelenik majd meg a városban. A témában a napokban egy konferenciát is tartottak, amelyen egy Paksi delegáció is részt vett.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 13.
Elektromos rollert teszteltek a Városháza előtt
Kategóriák: közlekedés

Elektromos rollerekkel is bevásárolhatunk a jövőben, ugyanis a Protheus projekt keretében, pályázati forrásból, tíz jármű beszerzését tervezi az önkormányzat. Paks 2014 tavaszán határozott úgy, hogy elindítja az elektromos mobilitás programot, az elektromos rollereket várhatóan néhány hónap múlva már használhatják a városkártya tulajdonosok.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. február 12.
Megkezdték az elektromos autók tesztelését Pakson
Kategóriák: közlekedés

Több gyártótól is tesztelésre kap elektromos autókat a Protheus Holding Zrt. az elkövetkező időszakban. A sort a Kia Soul EV kategóriájú autója nyitja, amit kifejezetten környezetbarát városi autózásra terveztek. A jövőben Nissan Leaf és Volskwagen e-Golf típusú autókat is tesztelnek majd Pakson.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. január 29.
Elektromos járművek szelhetik Paks utcáit
Kategóriák: közlekedés

Protheus Holding Zrt. néven új, százszázalékos önkormányzati tulajdonban lévő céget hoztak létre Pakson. Ez a cég biztosítja a közvetlen uniós támogatású „Protheus okoshálózati projekt a városi e-mobilitásért” program projektmenedzsmenti, valamint szakmai felügyeleti feladatainak ellátását.
Tovább >>

Létrehozva: 2017. július 18.
Elektromos járművekkel népesítenék be a várost
Kategóriák: közlekedés

Szeptemberre tervezi a város a Protheus Projekt Brüsszelbe való benyújtását. Addigra az utolsó kiegészítések is belekerülnek a pályázati dokumentációba, amelynek megalapozására tanulmány készült. Ez egyebek mellett számításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy miként valósítható meg és tartható fenn a villamos közlekedésre épülő térségi mobilitási program.
Tovább >>

Létrehozva: 2015. augusztus 18.
Elektromos közlekedést fejlesztene Paks a környéken
Kategóriák: közlekedés

Paks város 60-65 kilométeres körzetében megteremtené az elektromos közlekedés lehetőségét a paksi önkormányzat, erre indították el a Protheus projektet, amelyhez szeretnék megnyerni a térségben érintett többi önkormányzatot is. A negyven település polgármestere számára csütörtökön tartottak tájékoztatót Pakson, előkészítve csatlakozásukat.

 
Létrehozva: 2014. szeptember 25.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.