Rólunk

Mutatott kategória: együttműködés

Szűrés törlése
Közélet Közelről: Együttműködési megállapodás Paks és Salgótarján között
Kategóriák: együttműködés

Közlekedési és energetikai együttműködési megállapodást írt alá a Smart City és Smart Grid fejlesztések kidolgozásának és megvalósításának kapcsán Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere valamint Szabó Péter, Paks polgármestere az Erzsébet Nagy Szállóban. Az együttműködés lehetőséget biztosít a felek számára az összehangolt elektromos közlekedésfejlesztésre és a buszsofőrök speciális képzésére is.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 4.
Grandiózus jövőbeli terveket jelentett be két magyar város
Kategóriák: együttműködés

A jövőnkre, a városokban élő lakosság életminőségére nézve rendkívül fontos lépéseket tesznek egyes magyar városaink azzal, hogy olyan együttműködéseket kötnek, amik segítik és gyorsítják a fejlesztéseket. Legutóbb Paks és Salgótarján kötött Smart City "okosváros" és Smart Grid "okos hálózat" fejlesztések kidolgozására és megvalósítására vonatkozó megállapodást. Az erről szóló dokumentumokat a két város vezetője, Szabó Péter (Paks) és Fekete Zsolt (Salgótarján) polgármesterek írták alá pénteken, Pakson. 
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 4.
Együttműködési megállapodást kötött Paks és Salgótarján
Kategóriák: együttműködés

Smart City és Smart Grid fejlesztések kidolgozása és megvalósítása terén Salgótarjánnal működik együtt a jövőben Paks. Az erről szóló megállapodást Szabó Péter és Fekete Zsolt polgármesterek írták alá pénteken, Pakson az Erzsébet Nagy Szállodában. A partnerek azt remélik, hogy ismereteik és tapasztalataik megosztásával csökkenthetik a fajlagos költségeket, gördülékenyebbé tehetik programjaikat.
Tovább >>

Létrehozva: 2018. június 1.
© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.