Vállalkozói fórumot tart a Protheus Holding Zrt.
Kategóriák: fórum

A Protheus Holding Zrt. vállalkozói fórumot tart, ahova kiszállítással is foglalkozó helyi éttermek, vendéglátóhelyek képviselőit hívják.

A fórum témája: Paks Város Önkormányzata a Protheus Holding Zrt.-vel a közelmúltban két elektromos Renault Kangoo ZE típusú gépjárművet szerzett be, melyek tesztautóként járják a várost, segítve az önkormányzati dolgozók városon belüli ügyintézését. A flotta bővüléséhez kapcsolódóan az önkormányzat a városban működő éttermek, vendéglátóhelyek kiszállítási lehetőségeit kívánja bővíteni egy olyan kedvezményes konstrukció megalkotásával, amely ezen cégek számára biztosít költséghatékony alternatívát az ételek kiszállítására. A fórum másik célja az igények felmérése, hogy a helyi éttermek, vendéglátóhelyek közül melyek tartanának igényt a jövőben esetleg saját elektromos autó használatára, beszerzésére.

A fórum helyszíne: Paksi Polgármesteri Hivatal (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) III. emeleti tárgyaló. Az eseménnyel kapcsolatban további információt az info@ptsh.hu e-mail címen vagy a +36-20-949-3806-os telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. Kérik, hogy részvételi szándékot a megadott elérhetőségeken 2019. október 4-ig jelezzék.

 

Forrás: http://www.telepaks.net/2019/10/02/vallalkozoi-forumot-tart-a-protheus-holding-zrt/

 

Létrehozva: 2019. október 3.

 

© Minden jog fentartva Proteus Holding Zrt 2017
A weblap készítője: Govern-Soft Kft.